su kaçağı tespit - An Overview

Wiki Article

Bu uygulama hem ev sahibine masraf hem de su kaçağı tespiti yapacak tesisatçıya masraftır. Bu uygulama, tesisatçının daha fazla gayret etmesine ve zaman kaybetmesine neden oluyordu. Bu olumsuzlukların bir de ev sahibi tarafı var.

Tahmini yöntemlerle değil görerek tespit yapar ve defalarca onarım yapmaya gerek kalmaz. Kameralı su kaçağı ile tespit edilen su kaçağı arızası kolayca onarılır ve günler süren tadilat işlemleri gibi bir derdiniz kalmaz.

Termal kameralar, bu alanda kullanılan cihazlardan biridir. Bilindiği gibi termal kameralar, sıcaklık farklarını etkili olarak tespit etmektedir.

Su kaçak tespit cihazı belirti vermeyen ve içe doğru su sızıntısı yapan arızaları da bulur ve ekibimiz size o anki arızanın dışında yakın zamanda oluşabilecek tüm tesisat sorunları hakkında da bilgi verir.

Arızalar büyük paralar harcanan işler değildir işiniz her ne olursa olsun biz yapmıyor olsak dahi bilgilerimizi ve tecrübemizi sizinle paylaşabiliriz Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Yüksek Basınç: Gece ve gündüz suyun sıklıkla kullanım zamanına uygun olarak borulara farklı basınç sistemi uygulanmaktadır. Buna bağlı olarak borunun kaldıramayacağı oranda su basıncı gelmesi işlemi ile su kaçaklarına neden olmaktadır.

Binamızda su kaçağı var ama hangi dairede su sızıntısı su kaçak tespiti olduğunu bilmiyoruz. Makinayla tespit edilmesi gerekiyor sanırım, acil fiyat verir misiniz?

Elbette semtimdeki sıhhi tesisat ustası da kazansın, fakat kazanırken kesin burasıdır, yok yok burasıdır, orası su kaçağı tespit değilse burasıdır diyerek tahmin hesabı ile kırıp dökmesin.

Mr Usta güvencesiyle muhtelif sorunlarınızı halletmek için evinize gelen tesisatçılarda aramanız gereken ve tüm ustalarımızın da sahip olduğu başlıca nitelikler aşağıdaki gibi sıralanabilir:

su sayacım bozuk mu diye iskiyi aradım su kaçak tespiti Ben işteyken gelmişler saati kontrol etmişler beni aradı evde su kaçağı var saati su kaçak tespiti kapatınca sayaç dönüyor dedi eve çıkmamışlar ama suyu sayaçtan kapatınca sayaç nasıl döner cihazla bakmış sızıntı var demiş cihazla bakarken eşim belki su kullanıyordu

Your browser isn’t supported anymore. Update it to have the best YouTube knowledge and our hottest features. Find out more

Banyoda su birikmesi, banyo giderinde tıkanıklık olduğu su tesisatçısı anlamına gelir. Evet, bu durumda alt katın tavanından su geliyor olabilir. Ancak bu durum tıkanıklık ile ilgili değil. Banyoda bulunan fayanslardan kaynaklanan bir durum olur. Banyoda bulunan fayansların aralarında derz dolgu bulunur.

Ancak o cihazlar alınmadan önce mutlaka yetkili servise gösterilmesi lazım. Ya da Türkiye’de bulunan satış temsilcisine cihazların seri numaraları kontrol ettirilmelidir.

Evim zemin katta dairem direk zemin ustunde zeminden gelen su evimin ucinden cikiyor.Bu konuda bilgi verirseniz cok sevinirim Bide fiyat verirseniz..

Report this wiki page